Tiberiu Serediuc: „Cu Chiajna, e un meci special pentru mine“

Tiberiu Serediuc: „Cu Chiajna, e un meci special pentru mine“

Jucătorul formației FC Botoșani Tiberiu Serediuc a declarant că partida cu Concordia Chiajna este una specială pentru el, dar că va da totul pentru ca echipa sa să câştige toate cele trei puncte puse în joc.

„Cu Chiajna, e un meci special pentru mine. Am evoluat o perioadă de cinci ani la Chiajna. Acum sunt la Botoşani şi o să-mi fac treaba cât mai bine aici. Nu cred că am vreo revanșă de luat, vreau să câştig, să-mi ajut echipa şi să obţinem un rezultat pozitiv. La Craiova am ratat o ocazie mare, trec printr-o perioadă mai dificilă deoarece nu reuşesc să marchez. Cu timpul, sper să reuşesc şi să-mi ajut echipa”, a declarat Tiberiu Serediuc.

Mijlocașul formației botoșănene a mai precizat că se așteaptă la o partidă dificilă data fiind situația în clasament a adversarului:„Ei vor veni foarte motivaţi deoarece nu trec printr-o perioadă bună, nu au acumulat puncte. Au un lot echilibrat, jucători cu experienţă, o să fie un meci de luptă.Cu siguranţă o să avem un meci greu. Cunosc mulți jucători de acolo. Cristescu este un jucător bun, un marcator, dare u sper să-l putem anihila“.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.