Țigări de contrabandă ascunse în soia

Țigări de contrabandă ascunse în soia

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Sculeni, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit 24.600 de țigarete de proveniență R. Moldova, pe care un bărbat încerca să le introducă ilegal în România, ascunse în bena unui autovehicul încărcat cu soia.

Luni, în jurul orei 11.45, la PTF Sculeni – ITPF Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pentru a intra în țară, cetățeanul moldovean Arcadie S., în vârstă de 43 de ani, conducând un autocamion marca Volvo, înmatriculat în R. Moldova, încărcat cu soia.

„Polițiștii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite ascunse în soia 24.600 de țigarete, marca ,,Plugarul”, cu timbru de acciză Republica Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luata măsura reținerii țigărilor, în valoare totală de 11.179 lei și sancționarea contravențională a bărbatului, cu amendă în valoare totală de 10.000 lei.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.