Top modelul momentului

Top modelul momentului

S-a făcut remarcată în cadrul recentei Săptămâni a modei de la New York sau în numeroasele campanii publicitare. Toate, la un loc, au făcut din Bella Hadid, de origine palestiniană, top modelul momentului.

Defilări pentru Tommy Hilfiger din Los Angeles şi prezentări pe podium la New York Fashion Week: Bella Hadid, care a împlinit recent 20 de ani, a participat la 11 evenimente într-o săptămână, cu mult înaintea altor top-modele, inclusiv vedeta Kendall Jenner (6), sau propria soră Gigi (3).

Regină a modei pręt-a-porter, Bella, care are 1,75 m înălţime, fost intens solicitată şi la prezentările din ianuarie ale caselor de modă Chanel sau Givenchy. Cu ochii albaştri-verzui, părul şaten şi pielea arămie, Isabella Khair Hadid, este prezentă şi pe afişele campaniilor publicitare ale unor firme ca DKNY, Moschino, Fendi, Zadig &Voltaire sau Tag Heuer.

Alături de sora sa Gigi, care numără de 30 milioane de abonaţi pe Instagram şi care i-a deschis calea, Bella Hadid face parte din noua generaţie de top modele a căror prezenţă pe reţelele de socializare le-a sporit notorietatea. Scurta sa idilă cu solistul canadian The Weeknd, pe numele său adevărat Abel Tesfaye, a suscitat de asemenea multe pasiuni.

Bella şi-a început cariera la 18 ani, o vârstă destul de avansată în acest domeniu, iar deschizătoare de drumuri i-a fost sora ei, Gigi Hadid. Îşi datorează aspectul exotic tatălui său, Mohamed Hadid, promotor imobiliar care a devenit milionar şi este o întruchipare a visului american. Palestinian născut la Nazaret, a emigrat în SUA după o scurtă trecere prin Siria.

Yolanda Hadid, mama fetelor, este fost manechin de origine olandeză, şi a divorţat de soţul ei în 2000; este una din principalele protagoniste ale programului de reality show „The Real Housewives of Beverly Hills”.

bella-hadid-1bella-hadid-2bella-hadid-3

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.