Toți ieșenii racordați la Veolia nu vor avea apă caldă 2 zile

Toți ieșenii racordați la Veolia nu vor avea apă caldă 2 zile

Miercuri, 23 august, și joi, 24 august, echipele Veolia Energie Iași vor executa, în paralel, 44 de intervenții, anume 18 intervenții la CET 1 Tudor Vladimirescu și 26 de intervenții pe rețelele primare.

Ca urmare a acestor lucrări, furnizarea apei calde în municipiul Iași va fi sistată de miercuri, 23 august, de la ora 0:00, până joi, 24 august, la ora 22:00.

Lucrările urmăresc, printre altele, fiabilizarea rețelelor primare din incinta CET 1 Tudor Vladimirescu care asigură transportul agentului termic către punctele termice din oraș, eliminarea punctelor slabe identificate pe rețelele de transport și de distribuție și securizarea vanelor de secționare de pe rețele în așa fel încât, în cazul apariției unor avarii pe conducte, numărul ieşenilor afectați să fie cât mai mic.

Reprezentanții Veolia Energie Iași SA pot fi contactați la sediul din Calea Chişinăului, nr. 25, etajele 1 și 7, la numărul de telefon non-stop 0.800.800.123, pe e-mail la adresa iasi@veolia.com, iar alte informații sunt disponibile pe www.veolia.com și www.facebook.com/veoliaenergieiasi.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.