Traian Băsescu, despre Cristian Tudor Popescu: „Un ţârcovnic piţigăiat”!

Traian Băsescu, despre Cristian Tudor Popescu: „Un ţârcovnic piţigăiat”!

Ziua de sâmbătă, 10 iunie, a fost una destul de neagră pentru sportul românesc, atât Simona Halep, la tenis, cât şi naţionala României, la fotbal, producând multă deziluzie.

Peste toate aceste deziluzii s-a suprapus, însă, un aspect care, trebuie să recunosc, şi pe mine m-a cam lăsat mască, onligându-mă să schimb postul de televiziune la care mă uitam şi la care din ce în ce mai greu de înţelesul ziarist Cristian Tudoir Popescu se scremea efectiv să comenteze finala de la Roland Garros, dintre Simona Halep şi Jelena Ostapenko. Cel mai bine a surprins această situaţie fostul preşedinte Traian Băsescu, care a venit cu o serie de postări pe Facebook.

Prima postare:

Ingrozitor!

Meciul Simonei Halep, la Roland Garros, este comentat pe PRO TV de un ţârcovnic piţigăiat, plin de rahat (el o spune despre el) şi de ifose, de teapa lui CTP. Cum o fi ajuns PRO TV atât de îngăduitor cu o mizerie care nu poate fi apropiată de sportul alb?

A trebuit să butonez telecomanda şi să urmăresc meciul pe un canal european, unde meciul dintre Simona şi Ostapenko era comentat de specialişti adevăraţi şi nu de panarame care încearcă să-şi salveze reputaţia, lipindu-se de o campioană”.

A doua postare:

Sper că CTP-ul nu va comenta și meciul de fotbal Polonia – România, chiar dacă se pricepe la toate”.


A treia postare, făcută duminică, 11 iunie, în jurul orei 11.00:

Scuze cititorilor mei pentru limbaj, dar trebuie să scriu pe înţelesul CTP-ului, deci,

RAHAT CU PERJE!

Așa spunea bunica.

Mi-a revenit expresia citind atacul lui CTP, din urmă cu ceva zile, la adresa mea, atac în care concluzionează că se simte „mânjit de căc…t” că a trăit în cele două mandate Băsescu.

Așa că îmi dau şi eu cu părerea.

Oare Cristian Tudor Popescu s-a simţit mânjit de căc…t şi pentru că, în 1990, la mineriadă, înfiera cu mânie proletară intelectualitatea, care se manifesta împotriva atacului barbar al ortacilor lui Miron Cozma asupra bucureştenilor din Piaţa Universităţii?

Oare Cristian Tudor Popescu s-a simțit mânjit cu căc…t și în 2005 când devenise partener la Adevărul cu Viorel Hrebenciuc? Atunci, Guzganul Rozaliu, așa îl numea pe Hrebenciuc, acționarul din umbră, „rodea” din banii CTP-ului de la ziar. Nu s-au înțeles la bani, așa că a tras un editorial năpraznic! Coabitaseră ceva vreme, dar nu i-a mai plăcut și a dezertat la Sârbu. După care l-a lăsat și pe Sârbu și a șters-o la UM Digi24. Deh…viaţă de mercenar cu Mercedes, care, în spaţiul public, se afişa cu o Dacie ruginită şi cu o vestă care mirosea a …

Atunci, în 2005, eram un exemplu de fair play pentru CTP.

Citez din editorial : „[…] dând dovada de un fair play care ne-a mai înseninat, preşedintele Traian Băsescu, premierul Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele PSD Adrian Nastase ne-au sunat […]”. Doamne, ce lingău voluntar!

(Editorialul din 2005 aici: http://mobile.hotnews.ro/stire/1236105)

Concluzie: în mod cert, pe CTP nu l-a mânjit nimeni cu căc…t. El are pasiunea de a se mânji singur,ca maimuţa, după care se tăvăleşte de plăcerea de a-şi răspândi, citez, „duhoarea” în spaţiul public.

CTP, te rog mult, nu te enerva.

PS. Prezenta postare este un drept la replică şi utilizează sintagme preferate ale CTP-ului. Am scris pe înţelesul domniei sale, cu scuze sincere faţă de cititorii mei”.


 

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.