Traian Băsescu lansează o ipoteză năucitoare. De ce nu se atinge nimeni de Liviu Dragnea

Traian Băsescu lansează o ipoteză năucitoare. De ce nu se atinge nimeni de Liviu Dragnea

Extrem de vorbăreț în ultima perioadă, dar mai puțin jucător decât în vremurile lui bune, președintele Traian Băsescu lansează o ipoteză năucitoare în privința motivului pentru care nimeni nu se atinge de Liviu Dragnea, președintele PSD.

Într-o postare recentă pe Facebook, Traian Băsescu explică:

„Dragnea!

Foarte mulţi se întreabă de ce, până acum, nici Parchetul General, nici DNA-ul şi nici Parlamentul nu au început o anchetă serioasă legată de afacerile domnului Dragnea, fie că vorbim de Tel Drum, afacerile din Brazilia, afacerile cu terenuri de vânătoare, afaceri cu ferme de porci, cu iazuri, cu terenuri şi multe altele. Au curs râuri de cerneală în presă, au fost informaţii date de instituţii specializate legat de afacerile lu Dragnea şi ale acoliţilor săi. Şi, totuşi, nimic. Dragnea este intangibil. Oare de ce?

Explicaţia că Dragnea este intangibil, până şi pentru „neprihănita” Koveşi, este una singură: partidele bi-săptămânale de tenis şi chermezele din perioada 2010 – 2014, la care participau Dragnea, Ponta, Ghiţă, Coldea, Maior la vilele SRI, acompaniaţi la partea de şpriţ şi de „Zeiţa Dreptăţii”.

Şi o spun eu, Traian Băsescu, om a cărui venituri şi tranzacţii au fost scormonite de Parchetul General şi de Comisii Parlamentare, până la tranzacţii minore, fie că erau ale mele, fie că erau ale fiicei mele, Ioana”, scrie Traian Băsescu.

Acum, este greu să ne dăm seama dacă Traian Băsescu vorbește serios, are informații reale sau doar își dă cu părerea. Un lucru este însă clar: pe Traian Băsescu îl deranjează faptul că Liviu Dragnea are… prea puține dosare penale și foștii săi aliați din DNA nu fac nimic în acest sens!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.