Tramvai cu internet gratuit, la Iași

Tramvai cu internet gratuit, la Iași

Ieșenii interesați să lucreze în drumul spre serviciu pot folosi tramvaiul Coworking dotat cu internet wireless gratuit, prize pentru încarcarea laptopurilor și telefoanelor mobile, dar și o bibliotecă.

Coworking presupune un stil de lucru ce implică un loc de muncă comun, adesea pentru persoane ce activează în domenii diferite. Coworking-ul reprezintă totodată un liant socio-profesional, ce previne izolarea liber-profesioniștilor în mediul de acasă, conducând la eficientizarea programului de lucru și la creșterea calității muncii.

Tramvaiul Coworking se înscrie în seria de initațive prin care Fab Lab Iași sprijină și dezvoltă evenimentele și inițiativele tehnologice, coagulând comunitatea tehnologică din Iași într-o comunitate regională care reunește profesioniști, studenți, profesori, companii, antreprenori, organizații și grupuri de inițiativă din domeniul tehnologic.

Tramvaiul ales este de tip GT4, cu o capacitate de 140 de locuri din care 43 pe scaune. Media de vârstă a celor 3.200 de călători transportați zilnic de acest tramvai este de 22 de ani, traseul unind zona Baza 3 de cartierul Copou, trecând pe lângă Universitatea “Al.I.Cuza” din Iași, dar și prin campusul studențesc din Tudor Vladimirescu ce aparține de Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi”.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.