Transferuri pe ultima sută de metri pentru Politehnica Iași

Transferuri pe ultima sută de metri pentru Politehnica Iași

Cu câteva zile înainte de începerea campionatului, Politehnica Iași continuă să caute jucători pentru începerea campionatului. Dacă până acum au fost aduși doar niște tineri de care nu a auzit nimeni, oficialii grupării ieșene încearcă să dea acum mai multe lovituri pe piaa transferurilor.

La gruparea din dealul Copoului este așteptat să ajungă Nicandro Breeveld, în vârstă de 33 de ani, care a jucat în Olanda, în liga a II-a, la Omniworld şi Telstar. În 2010 a ajuns în România, la Jiul Petroşani, unde a stat un sezon. A trecut pentru doi ani la Gaz Metan Mediaş, unul la Pandurii Târgu Jiu şi doi la FCSB. În 2016 a plecat în Emirate, la Dibba Al-Fujairah, a revenit apoi în Europa, la clubul cipriot Omonia Nikosia, iar ultima dată a fost legitimat în Qatar, la Al-Markhiya.

Un alt nume vehiculat este cel al spaniolului Didac Devesa, în vârstă de 29 de ani, care a jucat în ţara natală, în liga a doua şi a treia, până în 2015, la Mallorca B, Ponferradina şi Lleida. A trecut apoi în Grecia, în primele două eşaloane, la Alginiakos, Platanias şi Apollon Smyrnis, iar din 2018 a fost legitimat la gruparea cipriotă Ermis Aradippou, care a retrogradat în vară în divizia secundă.

Un alt jucător cu care Iaşul negociază este mijlocaşul central Aymen Tahar. Anglo-algerianul care a jucat la Sheffield United, Ferencvaros Budapesta şi Staveley Miners Welfare înainte de prima experienţă din Liga I, derulată între 2012 şi 2016, a mai evoluat la Boavista Porto şi Sagan Tosu (Japonia) înainte de a reveni la Mediaş, în 2017. În acelaşi an, fotbalistul în vârstă de 30 de ani a trecut din nou la Boavista.

În plus, ieșenii vor să mai aducă încă patru jucători, doi under 21 şi alţi doi străini, un fundaş stânga şi un mijlocaş dreapta.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.