Trei străini obligați să părăsească țara

Trei străini obligați să părăsească țara

Polițiștii de imigrări din Iași au depistat trei cetățeni străini Republica Moldova și Maroc, care nu au părăsit teritoriul României la expirarea dreptului de ședere.

Aceștia au fost sancționați contravențional și obligați, prin decizii de returnare, să părăsescă țara în termen de 15 zile.

În cadrul activităţilor întreprinse, poliţiştii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări Iaşi au epistat, cu şedere ilegală, trei cetăţeni străini, cu vârste între 20 și 24 de ani, din Republica Moldova(2) și Maroc(1).

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că străinii au intrat legal în România, în baza unor vize de lungă ședere sau permise de ședere temporară în scop de studii, iar la expirarea dreptului de şedere nu au părăsit teritoriul ţării noastre şi nici nu au întreprins demersuri pentru prelungirea acestuia.

Urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări au emis pe numele acestora decizii de returnare, prin care sunt obligați să părăsească teritoriul  României în cel mult 15 zile.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.