Trenul Iași – Constanța, anulat din cauza ninsorii

Trenul Iași – Constanța, anulat din cauza ninsorii

CFR Călători a decis, azi dimineață, la ora 6:00, anularea a 80 de trenuri din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Potrivit informațiilor furnizate de CFR, din cele 1.300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România s-a luat decizia de a anula sub 10% dintre acestea pentru facilitarea accesului utilajelor și echipelor de intervenții și pentru evitarea unor situații neplăcute pentru pasageri.

Printre cele 80 de trenuri anulate se numără și cel de pe tura Iași – Constanța. „Circulaţia trenurilor va fi adaptată și pe parcursul zilei de miercuri condiţiilor meteo extreme. În funcţie de evoluţia vremii, se fac eforturi pentru ca traficul feroviar să fie asigurat pe magistrale, între marile orașe. In cursul acestei dimineți încercăm să realizăm o legătură dus și una întors de la București (9:30 plecare) către Constanța și retur (7h30 plecare Constanța). Se intervine constant cu utilaje și echipaje feroviare pe raza Regionalelor București, Craiova, Galați, Constanța”, au declarat reprezentanții CFR.

Lista completă a trenurilor anulate o puteți consulta accesând link-ul de mai jos: https://docs.google.com/document/d/14QQuSH8T2uFju2EByAt_TqJXR2qCz5FD41Fvcfi3DWo/edit#heading=h.1v29ljbz69p4

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.