Treziți-i pe ăștia de la „Ziarul de Iași”, că au adormit pe ei!

Treziți-i pe ăștia de la „Ziarul de Iași”, că au adormit pe ei!

Vrând să arate că sunt deștepți, informați și… ironici, cei de la „Ziarul de Iași” au dat-o cu bâta în baltă. Nu este pentru prima dată când se întâmplă asta, motiv pentru care ne întrebăm și noi, ca tot omul, pentru ce se mai chinuie ziariștii de aici să scrie din moment ce sunt total rupți de realitate?

Așadar, vrând să-l ia la mișto pe fostul subprefect al Iașiului, Bogdan Abalași, cei de la „Ziarul de Iași” au scris un textuleț pe care l-au vrut zeflemitor, dar care s-a întors împotriva lor, arătându-le incompetența și lipsa de informare.

Iată ce zic marii deontologi de la „Ziarul de Iași”: „Dacă nu se vede tocmai bine, haideţi să vă spunem măcar începutul, căci, zău, e tare haios: Astăzi, împreună cu doamna vicepremier Graţiela Gavrilescu, am fost prezenţi în comuna Balş, la o întâlnire cu cetăţenii acestei localităţi. Gazdă ne-a fost un bun gospodar al acestei comunităţi, un om cu suflet mare, Balmuş Mihai. Din discuţiile purtate a rezultat că o miză importantă este mo-dernizarea satului românesc. Doamne, mare mai e Grădina ta! Treziţi-l, dom’le, la realitate pe acest băiat şi spuneţi-i că nu mai e în funcţie, ca subprefect, de vreo două luni încoace! Făceţi-o omului un pustiu de bine…”.

Ca să parafrazăm, „Doamne, mare mai e Grădina ta”! Treziți-i, dom’le, la realitate pe acești pseudo-ziariști de la „Ziarul de Iași” și spuneți-le că Bogdan Abalași este vicepreședinte la ALDE Iași și avea tot dreptul din lume să meargă alături de Grațiela Gavrilescu (vicepremier ALDE) oriunde ar fi vrut! Ca să nu mai spunem că avea tot dreptul (și interesul) să posteze pe pagina lui de Facebook acest lucru! Dar, de unde să știe „Ziarul de Iași” că Abalași este vicepreședinte ALDE? Dacă nu a venit nimeni să le șoptească la ureche sau nu le-a trimis vreo stenogramă…

Haideți să le facem celor de la „Ziarul de Iași” „un pustiu de bine” și să le spunem că au dat-o de atâtea ori cu bâta în bată la așa-zisul lor „Puls” încât a venit vremea să se lase de meseria asta! Nu de alta, dar „Grădina” lui Dumnezeu este deja plină!

Sursa foto: ziaruldeiasi.ro

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.