Tudorel Toader, internat la Neuro

Tudorel Toader, internat la Neuro

Fostul nimistru al Justiției, Tudorel Toader, a fost internat de urgență, în noaptea de duminică spre luni, la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. 

Tudorel Toader a ajuns la spital după ce s-a simțit rău. Tudorel Toader este internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, transmite Mediafax.

Surse medicale susţin că Tudorel Toader a suferit un AVC ischemic, cu o semi-pareză pe partea dreaptă fiind internat la terapie intensivă.

Purtătorul de cuvânt al unității medicale, Florin Grămadă, a declarat, pentru Mediafax, că fostul ministru primește îngrijiri medicale la Spitalul „Nicolae Oblu”, însă a spus că nu poate oferi detalii despre starea sa de sănătate.

Rectorul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Tudorel Toader, nu era cunoscut cu probleme grave de sănătate.

Ca răspuns la aceste informaţii, fostul ministru al Justiţiei a postat pe Facebook următoarele rânduri: „Alta simpla precizare! Cand am fost la spital, timp de o ora si 20 minute, pentru a scoate cele tŕei alunite de pe fata, presa a scris ca m-am internat de urgenta, avand piciorul rupt ! Astazi cand m-am internat petru a- mi face analizele medicale periodice, presa gaseste toate diagnosticele posibile. Acestia suntem noi!”, a scris Tudorel Toader pe Facebook.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.