Tupeu de șoferiță de BMW după ce a spulberat mai mulți pietoni: „Să vă dea Dumnezeu la toți așa ceva”!

Alina Niță, tânăra de 23 de ani, care, aflată la volanului unui bolid BMW, a scăpat mașina de sub control și a băgat mai mulți oameni în spital, nu are, se pare, niciun regret pentru ceea ce s-a întâmplat.

Tânăra Alina Niță le-a cerut oamenilor să nu-și mai dea cu părerea și a precizat că în cei 4 ani de când are permis de conducere nu a mai produs niciun accident. „Fa taci draq si tu din gura de oameni prostii ce va mai dati voi cu parerea, am experienta 4 ani sa sti fara nici un accident si 2 anu de condus in anglia. asa ca taceti draq.sa va dea Dumnezeu la fiecare asa cv sa nu mai aveti pofta de comentat!!!!”, a scris Alina Niță pe Facebook, răspunzând unor comentarii, conform Buzoienii.ro.

Vineri seara, șoferița conducea pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din Buzău, și a pierdut controlul volanului, ajungând cu mașina pe trotuarul din stânga și, apoi, înfigându-se într-un copac. Doi pietoni au căzut victime și au fost preluați de ambulanțe și duși de urgență la spital.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Între timp, polițiștii de la Rutieră au deschis o anchetă pentru a reface filmul accidentului.

Citește și „Singurul membru din PSD Iași capabil să deschidă gura îl atacă dur pe europarlamentarul Cătălin Ivan”

Martorii spun că este extrem de ciudat faptul că la câțiva metri de locul unde mașina a pătruns pe trotuar există o trecere de pietoni marcată inclusiv cu semnale luminoase, dar și linie continuă înainte și după trecerea de pietoni!

Alina Niță are 23 de ani, este coafeză și deține un salon pe strada Libertății din Buzău, vizavi de Colegiul „B.P. Hașdeu”.alina-nita

Sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.