Uite-o floare, nu e floare, dar ce e oare?

Uite-o floare, nu e floare, dar ce e oare?

E Marius Bodea, normal! Candidatul PNL pentru funcţia de Nichita al Iaşiului. Mariusică, directorul aeroportului, cel care reuşeşte să transforme orice faptă bună într-una de te apucă râsul!

De Ziua Fericirii (sau aşa ceva), Marius Bodea a împărţit emoticoane şi lalele (albe) prin Mircea cel Bătrân şi Alexandru cel Bun. Fapta, lăudabilă în esenţă, a fost însoţită însă de o postare pe Facebook demnă de poantele cu Benny Hill. Oraşul e compus în primul rând din oameni, iar fericirea lor trebuie să fie primordială pentru orice administraţie. Îmi doresc să avem un Iaşi cu mai multe zâmbete pe chipul oamenilor şi să creştem starea de bine în comunitatea noastră”, le zice Bodea pe pagina sa de Facebook.

Nu prea înţelegem cum e treaba asta cu mai multe zâmbete pe chipul oamenilor şi din acest motiv ne permitem să-l întrebăm pe Marius Bodea cam câte chipuri crede el că are un om… Sau, a văzut el acelaşi chip la mai mulţi oameni?

Greu, mai Mariusică, să te exprimi româneşte… Dar nu-i problemă, că nici comentatorii (alegătorii) săi nu sunt mai prejos. Un astfel de comentariu ne-a zăpăcit atât de tare neuronii încât aproape că am uitat de oamenii cu mai multe chipuri. Comentariul sună în felul următor: Dacă eu sunt fericită, toţi sunt fericiţi, Iaşul e fericit, lumea e fericită. Baftă”. Fraţilor, dacă doamna este fericită, deja simt că şi eu sunt fericit. Şi dacă eu sunt fericit, atunci tot Iaşiul de fericit. Şi dacă Iaşiul e fericit, toată România e fericită… Şi dacă România…

Doamne, multe flori ţi-ai plantat în grădină!

marius-bodea-flori

Sursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.