Umilinţă totală pentru primarul Mihai Chirica în şedinţa de Consiliu Local

Umilinţă totală pentru primarul Mihai Chirica în şedinţa de Consiliu Local

Nu ştiu dacă este vorba despre temperaturile ridicate de afară sau din interiorul Palatului Roznovanu, dar se pare că fularul primarului Mihai Chirica s-a înmuiat de tot. Cum care fular? Cel pe care în iarnă îl tot arunca pe masă la întâlnirile cu tinerii social-democraţi… pentru că în altă parte nu avea tupeu!

Să revenim, deci. Fularul s-a înmuiat, iar în şedinţa de Consiliu Local de astăzi (31 august) primarul Mihai Chirica a fost umilit mai ceva ca la şedinţa Biroului Politic Judeţean în care a fost împiedicat să-şi pună oamenii pe lista de consilieri judeţeni PSD. Numai cine nu a vrut să-l umilească nu a făcut acest lucru. De fapt, ce mai, până şi el s-a umilit… şi vă explicăm şi de ce!

1. La şedinţă nu au participat toţi consilierii „lui”, fapt care era pe punctul de a anula întâlnirea.

2. Consilierii locali PNL au părăsit sala. Nu comentez motivele acestora (dacă sunt sau nu întemeiate stabileşte fiecare în parte), însă acest fapt a demonstrat că Mihai Chirica nu este nici om politic şi nici negociator… Este doar un agent de vânzări care repetă din cărţile americane „Aşa cum v-am promis…”!

Citeşte şi „Ştim ce aţi făcut vara trecută!”

3. Peste 20 de proiecte de patrimoniu au fost amânate, fapt care demonstrează că nu e de ajuns să spui că eşti primar pentru ca lucrurile să funcţioneze. Din păcate (sau din fericire) mai trebuie să faci şi altceva în afară de să râzi ca o virgină în faţa primei experienţe sexuale…

4. Acelaşi bătrân consilier PSD preşedinte de şedinţă a demonstrat că este atât de defazat încât nici măcar amiaza pe care o făcea Constantin Simirad la Consiliul Judeţean nu-l mai putea salva.

5. Pe toată durata şedinţei, Mihai Pintilei (colonel în rezervă şi preşedinte de şedinţă) nu a pronunţat nici măcar o dată corect cuvântul „completări”… S-a auzit numai „complectări” în continuu de-ţi venea să-ţi astupi urechile şi să-l întrebi pe Mihai Chirica de ce l-a pus pe acest om pe lista de consilieri PSD.

6. Acelaşi preşedinte de şedinţă a uitat de cele mai multe ori că fiecare proiect de hotărâre trebuie supus la vot!!! Noroc, totuşi, cu Denisa Ionaşcu, cea care i-a şoptit permanent ce trebuie să facă! Şi uite aşa s-a mai dus naibii încă o zicală românească („cine nu are bătrâni, să-şi cumpere”)…

7. Cireaşa de pe tort sau bomboana de pe colivă a fost pusă de Camelia Gavrilă, tot PSD şi ea, care efectiv i-a impus primarului Mihai Chirica, în plină şedinţă transmisă live, ce trebuie să facă pentru ca ea, doamna inspectoare Gavrilă, să fie mulţumită! Felicitări doamnei Gavrilă! A arătat cine este de fapt şeful în municipala PSD! În ceea ce-l priveşte pe Chirica, s-a mulţumit să aprobe şi, eventual, să mai râdă puţin… exact cum am arătat mai sus.

8. Şi, ca să încheiem. Acesta este primarul Iaşiului?

Citeşte şi „De ce a plâns Maricika Popika o oră în pădure?”

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.