Un botoșănean acuză că ar fi fost bătut de niște polițiști

Un botoșănean acuză că ar fi fost bătut de niște polițiști

Un tânăr a ajuns la Spitalul Dorohoi susţinând că a fost bătut de poliţişti, în incinta secţiei de poliţie Dimăcheni. Cazul a ajuns şi în atenţia conducerii Inspectoratului de Poliţie Judeţean, care a dispus verificări.

Marcel C., tatăl tânărului, a povestit că agresiunea ar fi avut loc după ce fiul său a fost luat de pe stradă şi dus la postul de poliţie.

„Fiul meu a fost operat la cap din cauza unei tumori, iar acum l-au bătut până ce s-a scăpat pe dânsul. Dacă a greşit cu ceva, va plăti, dar nu e normal să fii dus la poliţie şi bătut”, a spus Maricel C.

Fiul acestuia, Ionuţ Petre C., urma să fie examinat de medici pentru a se stabili dacă există leziuni şi dacă este nevoie de îngrijiri medicale. În eventualitatea unei anchete penale, acesta ar trebui să fie examinat medico-legal pentru a se stabili natura traumatismelor.

Poliţiştii din Dimăcheni au negat că l-ar fi lovit pe Ionuţ Petre C., care ar fi fost invitat la sediul postului de poliţie, împreună cu un alt tânăr, după ce au fost surprinşi în timp ce consuma băuturi alcoolice în faţa unei cârciumi şi ar fi tulburat liniştea şi ordinea publică. Tânărul ar fi mers de bună voie la secţie, înţelegând că va fi sancţionat contravenţional, dar la ieşire a povestit că ar fi fost lovit.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.