Un ieșean a ajuns șef de comisie în PNL, la nivel național

Un ieșean a ajuns șef de comisie în PNL, la nivel național

Biroul Executiv al PNL i-a desemnat, luni, 24 iulie, pe coordonatorii comisiilor de specialitate ale partidului. Liberalul ieșean Liviu Brătescu a fost numit șeful comisiei de cultură, culte și minorități din PNL.

Robert Sighiartău, secretarul general al formațiunii, a precizat că nu este vorba despre un Guvern din umbră.

Cei care vor conduce comisiile de specialitate ale PNL sunt: deputatul Ovidiu Raețchi – apărare și siguranță națională; Ion Dumitrel, președintele CJ Alba, – la administrație publică și siguranța cetățeanului; deputatul Ioan Cupșa – la justiție și drepturi cetățenești; deputatul Lucian Heiuș – la buget și politici fiscale; deputat Marilen Pirtea – la educație, cercetare și sport; deputat Mara Calista – la muncă și protecție socială; senator Romulus Burlacu – la economie, energie și mediul de afaceri; Nini Săpunaru – la agricultură, dezvoltare rurală și industrie alimentară; Antonel Tănase – la infrastructura de transport; deputat Pavel Popescu – la comunicații și societate informațională; Lucia Varga – la mediu, ape și silvicultură; Petru Luhan – la fonduri europene și dezvoltare regională; Liviu Brătescu – cultură, culte și minorități.

„În următoarea perioadă, în toamnă, vom veni cu rapoarte pe fiecare domeniu, să prezentăm opiniei publice și românilor situația actuală și guvernarea dezastruoasă Grindeanu și Tudose, iar apoi, în paralel, să începem, într-un grup de lucru, formarea unui draft de program de guvernare”, a adăugat Sighiartău.

Liviu Brătescu a fost director al Ateneului din Iași, este consilier județean PNL, iar în 2012 a fost foarte aproape să o învingă pe Elena Udrea, la Roman, pentru un loc de deputat!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.