Un medic renumit va candida din partea UNPR pentru Primăria Iaşi

Un medic renumit va candida din partea UNPR pentru Primăria Iaşi

Pe 28 februarie, în prezenţa a peste 500 de simpatizanţi, UNPR Iaşi şi-a lansat candidaţii la alegerile locale. În lupta pentru Primăria Municipiului Iaşi a fost aruncată Camelia Bogdănici, deputat, medic oftalmolog şi cadru universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Gr. T Popa”.

Repere din discursul medicului Camelia Bogdănici:

* „Pentru mine această candidatură înseamnă o mare onoare şi o mare responsabilitate. În primul rând pentru că vreau să arat că echipa UNPR reprezintă pentru Iaşi un reper foarte bun şi că o femeie poate să schimbe concepţia unor oameni, având în vedere că până acum municipiul nu a avut niciun primar femeie”.

* „Am în spate o echipă puternică şi acest lucru este esenţial. Iaşiul are nevoie de o astfel de echipă puternică, de un primar puternic, un primar care să facă legătura între înţelepciunea ieşenilor maturi şi entuziasmul tinerilor. Mă bucur că societatea civilă ieşeană are o voce din ce în ce mai prezentă, se implică tot mai mult în proiectele oraşului şi cred că asta înseamnă că ar putea fi aleasă şi o femeie pentru funcţia de primar”, a spus, printre altele, Camelia Bogdănici.

Citeşte şi „Ce şanse are Camelia Bogdănici la Primăria Iaşi?”

Evenimentul de lansare a avut loc la Casa de Cultură a Studenţilor, unde au fost prezenţi Valeriu Steriu, coordonatorul campaniei electorale UNPR la nivel naţional, şi Daniel Geantă, deputat UNPR.

Pentru Primăria Târgu Frumos, UNPR îl susţine pe medicul chirurg Ali Ghneim, la funcţia de primar al oraşului Hârlău pe profesorul Daniel Lungu, iar la Podu Iloaei pe inginerul agronom Vasile Cătărău.

Citeşte „Scurtă caracterizare a candidaţilor pentru Primăria Iaşi”

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.