Un mort și doi răniți grav, în urma unui accident în care au fost implicate un TIR și două camioane

Un mort și doi răniți grav, în urma unui accident în care au fost implicate un TIR și două camioane

Un șofer de 49 de ani, din județul Iași, a murit în timp ce încerca să repare un camion, iar alte două persoane au fost rănite grav, în urma unui accident produs, miercuri seară, pe DN 2, în județul Bacău. În accident au fost implicate un TIR și două camioane staționate în afara șoselei.

Accidentul s-a produs în apropiere de localitatea Faraoani, pe DN 2, după ce șoferul unui TIR, un tânăr de 34 de ani din Prahova, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un camion staționat pe banda de urgență, pe sensul său de mers. În urma impactului, mașina staționată a fost proiectată într-o altă autoutilitară parcată în fața sa.

„Accidentul s-a soldat cu decesul unuia dintre șoferii autoutilitarelor staționate. De asemenea, alte două persoane, respectiv șoferul care a provocat accidentul și un bărbat de 48 de ani, din județul Iași, au fost răniți, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Bacău”, a declarat Cătălina Crețu, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Bacău.

Șoferul care a murit în accident se afla sub unul dintre camioanele staționate, încercând să remedieze o defecțiune.

Șoferul de 34 de ani va fi cercetat de polițiștii băcăuani pentru ucidere și vătămare corporală din culpă.

Un comentariu la "Un mort și doi răniți grav, în urma unui accident în care au fost implicate un TIR și două camioane"

  1. Marian   26/07/2017 at 8:09 pm

    Domnule ziarist ,in primul rand acea banda de pe E85 nu este o banda de urgenta ,iar TIR este o conventie nu un vehicul ,cel ce a provocat accidentul conducea un autocamion sau un autotractor dar in nici un caz un TIR.

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.