Un nou val de accidente GRAVE în această dimineață

Un nou val de accidente GRAVE în această dimineață

Un tânăr a murit şi doi bărbaţi au fost răniţi, duminică, pe DN 72A, în apropierea localităţii Voineşti din judeţul Dâmboviţa, după ce maşina în care se aflau a lovit un cal lăsat nesupravegheat şi apoi s-a răsturnat. De asemenea, două persoane au fost rănite în Defileul Jiului, după impactul dintre 3 mașini.

Un tânăr a murit şi doi bărbaţi au fost răniţi, duminică, pe DN 72A, în apropierea localităţii Voineşti din judeţul Dâmboviţa, după ce maşina în care se aflau a lovit un cal lăsat nesupravegheat şi apoi s-a răsturnat.

Potrivit ISU Dâmboviţa, accidentul s-a produs duminică dimineaţa, pe DN 72A, în afara localităţii Voineşti, unde o maşină a lovit un cal lăsat nesupravegheat, iar apoi s-a rasturnat.

În urma impactului, un tânăr a murit, un bărbat a fost rănit grav, iar altul a fost rănit uşor. Cei trei se aflau în maşina implicată în accident. De asemenea, în urma impactului a murit şi calul.

Două persoane au fost rănite, duminică dimineaţă, pe Defileul Jiului, în localitatea Bumbeşti-Jiu din judeţul Gorj, după impactul dintre trei maşini, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit IPJ Gorj, accidentul s-a produs, duminică, pe DN 66, în localitatea Bumbeşti-Jiu.

Două maşini din judeţul Hunedoara şi una din judeţul Gorj s-au ciocnit, iar una dintre acestea s-a răsturnat în şanţul de lângă drum. Au fost rănite două persoane care au rămas încarcerate în urma impactului şi au fost extrase din maşină de către pompieri.

„Primele echipaje sosite la faţa locului au fost pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Bumbeşti-Jiu care au constatat că în urma impactului dintre cele trei autovehicule, unul dintre acestea, în care se aflau patru persoane, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. Doi dintre ocupanţi au reuşit să se autoevacueze, însă două persoane au rămas încarcerate. S-a intervenit pentru   extragerea victimelor din autovehicul şi acordarea primului ajutor calificat. Este vorba despre o femeie în vârstă de 44 ani şi un bărbat în vârstă de 60 de ani”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Cele două victime erau conştiente şi au fost transportate la UPU Târgu-Jiu. Potrivit reprezentantului ISU Gorj, ceilalţi doi ocupanţi ai maşinii au refuzat să fie transportaţi la spital.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.