Un șofer băut și fără permis a făcut prăpăd pe șosea

Un șofer băut și fără permis a făcut prăpăd pe șosea

Un băiat de 15 ani şi un bărbat de 65 de ani, din Dolhasca, județul Suceava, au fost răniţi în urma unui accident provocat de către un şofer băut şi fără permis de conducere.

Accidentul s-a petrecut în localitatea Gulia, de pe drumul judeţean DJ 208 S, după ce şoferul maşinii, un bărbat de 39 de ani din Dolhasca, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers pe fondul consumului de alcool.

Șoferul a ieşit cu autoturismul în afara şoselei, unde a lovit un pieton în vârstă de 65 de ani. De asemenea, un băiat de 15 ani din maşină a fost rănit, cele două victime fiind transportate la Spitalul Municipal Fălticeni.

„Conducătorul auto a fost testat de către poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0,67 mg/litru alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor în baza de date a Poliţiei s-a constatat că şoferul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a declarat Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava.

Poliţiştii suceveni au întocmit dosar penal pe numele bărbatului de 39 de ani pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.