Un sucevean a dat foc la apartament după ce s-a certat cu concubina

Un sucevean a dat foc la apartament după ce s-a certat cu concubina

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din Fălticeni a fost reținut pentru 24 de ore după ce a dat foc apartamentului închiriat, după ce s-a certat cu concubina. Incidentul s-a petrecut într-un bloc de locuințe din municipiul Fălticeni.

Sâmbătă dimineață, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor neînțelegeri în familie, individul a dat foc unei perdele și unei canapele în apartamentul, unde locuia în chirie împreună cu concubina sa și cei doi copii, folosind o brichetă.

Incendiul s-a propagat în toată sufrageria apartamentului, unde a distrus mai multe elemente de mobilier și electrocasnice, precum și haine și jucării din pluș.

De asemenea, s-au degradat pereții portanți, plafonul și dușumeaua apartamentului.

Incendiul a fost localizat și stins de către Detașamentul de Pompieri Fălticeni, care au intervenit la fața locului cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Prejudiciul cauzat a fost estimat la suma de aproximativ 15.000 lei.

În urma cercetărilor efectuate și a probelor administrate procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Fălticeni a confirmat propunerea organelor de poliție de efectuare în continuare a urmăririi penale față de individ sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „distrugere”, „violență în familie” și „încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu a oricăreia dintre măsurile dispuse”.

Bărbatul de 41 de ani a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost depus în arestul IPJ Suceava.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.