Una dintre cele mai mari companii din România face angajări. Se caută peste 1.000 de oameni

Una dintre cele mai mari companii din România face angajări. Se caută peste 1.000 de oameni

Continental, una dintre cele mai mari companii internaţionale cu sedii şi la noi în ţară, anunţă că îşi va mări echipa cu peste 1.000 de noi membri în acest an la Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Braşov şi Iaşi. 

„În 2017 am angajat 1.500 de colegi noi, care fac parte acum din marea familie Continental. În 2018 intenţionăm să creştem echipa cu peste 1.000 de persoane, în locuri de muncă precum software şi IT & C, inginerie electrică şi mecanică, inginerie de proces sau operatori în aria de producţie. Vizăm viitori colegi cu un nivel de experienţă ce porneşte de la tineri profesionişti la persoane cu un nivel mediu de experienţă şi până la experţi. Noi, aici, la Continental, credem că valorile creează valoare şi de aceea suntem profund axaţi pe creşterea membrilor echipei noastre şi oferim opţiuni variate de dezvoltare a carierei. În cadrul companiei  puteţi alege să fiţi un manager de proiect, un expert, un manager de echipă, sau să vă începeţi cariera ca stagiar în numeroasele noastre programe internaţionale”, a declarat Anica Stoica, directorul de resurse umane al Continental în România.

În prezent, în România lucrează pentru Continental 19.700 de angajaţi, din care peste 5.700 sunt ingineri şi specialişti IT care lucrează în centrele de cercetare şi dezvoltare.

Compania Continental produce anual în fabricile sale din România peste 150 de milioane de unităţi destinate industriei auto. Compania a realizat în 2017 o cifră de afaceri preliminară de 44 de miliarde de euro şi are în prezent peste 235.000 de angajaţi în 61de ţări.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.