Unde nu-i Facebook, vai de cultură!

Unde nu-i Facebook, vai de cultură!

În timp ce liberalii şi social-democraţii din Consiliul Local se ceartă pentru creditul de 15 milioane de euro de la BERD, consilierul local Vlad Nedelcu (PSD) nu ezită să-şi exprime veleităţile de cocalar pe pagina de Facebook.

Aflat într-o vizită în capitala Franţei, social-democratul face o demonstraţie de kitsch şi snobism rar întâlnite. În încercarea de a demonstra cât este de pasionat de artă, Nedelcu nu a ezitat să se laude cu vizitele la Centrul Cultural „Georges Pompidou”, Muzeu Luvru, Muzeul Marmottan Monet sau Muzeul D`Orsay. Mai mult, pentru a demonstra posibilelor guri rele că el chiar a analizat în detaliu respectivele obiective turistice şi nu s-a rezumat doar la a fugări pokemeni în jurul acestora, consilierul local şi-a umplut pagina cu poze care mai de care mai pline de… artă! Bineînţeles că nu lipsesc selfie-urile în camerele somptuoase ale muzeelor sau alături de exponate, că, deh, care mai este rostul vizitării unui obiectiv turistic dacă nu te pozezi şi nu-ţi dai check-in pe Facebook să vadă toată lumea.

Citeşte şi 3 pesedişti se chinuie să facă faţă unui liberal”

Chiar şi aşa, toate acestea ar fi putut fi trecute cu vederea, însă ce ne-a marcat pe noi a fost abundenţa de goliciune postată sub forma unor opere de artă. Deoarece pozele vorbesc de la sine, vă lăsăm să trageţi singuri concluziile. Noi ne mai permitem o singură întrebare: La picturile acestea s-o fi gândit consilierul social-democrat atunci când a votat îndatorarea Iaşului cu 15 milioane de euro?

Sfântul Chirica, amanta şi canapeaua

În poze vedeţi exact selecţia făcută de consilierul PSD Vlad Nedelcu din toate operele de artă existente la muzeele mai sus amintite!

nedelcu-1nedelcu-3

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.