Unu + unu la Teatrul Naţional din Iaşi

Unu + unu la Teatrul Naţional din Iaşi

Miercuri, 24 februarie, de la ora 19:30, în Sala „Uzina cu Teatru” a Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi, va avea loc premiera piesei „Unu + unu”, semnată şi regizată de Lucian Dan Teodorovici. Piesa va mai avea o reprezentaţie joi, 25 februarie, de la aceeaşi oră.

Din distribuţie fac parte actorii Doru Aftanasiu, Ionuţ Cornilă, Radu Homiceanu, Delu Lucaci, Ada Lupu, Dumitru Năstruşnicu şi Horia Veriveş. Scenografia: Rodica Arghir. Muzica originală: Ana Teodora Popa. Foto & video: Constantin Dimitriu.

Biletele la spectacol pot fi achiziţionate de la agenţia teatrală (str. Ştefan cel Mare nr. 4) sau online, de aici.

Piesa „Unu + unu” face parte din volumul de dramaturgie „Unu + unu (+ unu…). Nişte comedii”, semnat de Lucian Dan Teodorovici şi apărut în 2014 la Editura Cartea Românească.

Lucian Dan Teodorovici (n. 17 iunie 1975, Rădăuţi) este scriitor, regizor de teatru şi scenarist de film şi televiziune.A debutat ca regizor de teatru în 2013, cu spectacolul „Prăpădul” (după un text de Attila Bartis), la Teatrul Naţional din Iaşi. Tot în 2013, a pus în scenă la Ateneul Tătăraşi din Iaşi spectacolul „Sînt o babă comunistă”, o dramatizare după cartea semnată de Dan Lungu. Ca dramaturg, a fost selectat în volumul „Antologia DramatIS” (Editura Cartea Românească, 2008).

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.