UPDATE-uri „UDATE” în „Ziarul de Iași”. Sau, „de ce ați ales să mințiți, dle Chirica?”

UPDATE-uri „UDATE” în „Ziarul de Iași”. Sau, „de ce ați ales să mințiți, dle Chirica?”

O întâmplare haioasă ne-a atras atenția ieri în „Ziarul de Iași”. Din grabă sau, mai degrabă, din cauza nervilor, cei de la „Ziarul de Iași” au mâncat o literă, transformând „UPDATE” în „UDATE”!

Peste această mică greșeală, însă, UPDATE-ul scris de „Ziarul de Iași” arată cam ce fel de caracter are actualul primar al Iașiului, Mihai Chirica.

„UDATE: La primele ore ale dimineții, primarul a transmis – într-o convorbire telefonică – o solicitare redacției în care a nuanțat declarațiile de acum două zile.  El susține că nu a fost anunțat OFICIAL de sechestrul asupra averii sale, pus de DNA, dar că fusese avertizat NEOFICIAL de alte surse fără competență în anchetă. Aceasta în ciuda faptului că alte persoane din lista de zece de mai jos au luat oficial la cunoștință de sechestru personal. Articolul de față avea primul titlu De ce ați ales să mințiți, dle Chirica?. Primarul ne-a spus despre faptul că nu știa de sechestru sub cuvant de onoare. Citiți în contiuare varianta originală a articolului…, se scrie în „Ziarul de Iași”.

Dacă ne întrebați pe noi, greșeala de literă vine de la nervii produși de acel telefon dat de Mihai Chirica, și nu de la neatenție. De altfel, e și greu să nu te enervezi când vezi că un individ pe care toată lumea îl cunoaște sub numele de Chirică minte cu atâta nerușinare!

Sursa foto: Ziarul de Iași și Facebook

mihai-chirica-update

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.