Ups! Primarul Chirica și-a pierdut lăudătorii de pe Facebook!

Ups! Primarul Chirica și-a pierdut lăudătorii de pe Facebook!

Aproape că nu mai are nicio importanță de unde a plecat totul. Cert este că Mihai Chirica s-a gândit să răspundă, pe pagina de Facebook a Primăriei Iași, unui atac al lui Marius Bodea pe tema poluării din Iași. Din păcate pentru micuțul Chirica, lucrurile au ieșit mult mai prost decât și-ar fi imaginat vreodată.

Dincolo de faptul că marii cuvântători din preajma sa și-au dovedit din nou „competența”, scriind o reacție lungă, fără cap și fără coadă și foarte greu de citit, comentariile oamenilor merită toată atenția.

Iată, așadar, ce părere au oamenii despre poluarea din Iași, dar și despre micuțul primar Chirica:

‪Mihai Nechifor:‪ „Tipic politicii românești! Dam unii in alții! ‪Ii simpatizez si pe Dl. Bodea si pe Dl. Chirică in egala măsură. Si sa dam Cezarului ce e al Cezarului, Dl. Bodea a confirmat si a făcut ceva destul de important pentru Iași, așa cum si Dl. Chirică a confirmat prin modul cum gestionează orașul (pare ca merge in direcția care trebuie). ‪Așa ca: nu mai bine s-ar așeza distinșii la o masa, fiecare cu ideile lui si ar lucra împreună pentru o dezvoltare cat mai frumoasa a Iasului? Pentru ca, cel puțin declarativ, se pare ca amândoi vor binele comunității!”

‪Ionut Lazar:‪ „Dar autobuzele care gazeaza zilnic cine le administreaza? Este moarte curata daca esti suprins in spatele lor, si sunt sute, toate la fel de proaste. Iasi-ul este in top cele mai poluate orase din Romania si UE, dar nu e vina voastra”.

‪Grigore Stefan: „Invit pe domnii de la primarie dimineata, in zona pasajului octav bancila, intersectie cu pacurari. La tratament cu aerosoli, nu alta. Cand ploua se face noroi pe geam. Insa vad ca totul e ozonat la noi in oras”.

‪Mihai Nechifor:‪ „Devine interesaaant! Bun, fiind, din ce vad o discuție publica, credeți ca ați putea tine cont si de ce spun si ceilalți care mai comentam pe aici? Adică, așa cum spuneam si mai sus, in loc sa ne scoatem ochii, sa ne punem ideile cap la cap si sa facem ceva bun? Pentru ca in stilul asta de a apărea public, n-o sa va puna nimeni niciodată numele pe plăcută vreo unei străzi”.

‪Ioan Claus: „Dreptul la replica , nu e tot un joc de imagine a pesedistilor ? Toti sunteti o apa si’un pamant , nu stiti altceva decat , urmarirea caprei vecinului . Toti sunteti bogati , toti sunteti , ” patroni ” , toti , direct sau indirect , sugeti la vaca dusa de NOI la pascut si intretinut”.

Elena Mihaila:‪ „Il invit pe domnul primar să vină să cumpere zarzavaturi de la piața Nicolina, acolo în spate se sfărâmă niște… pietricele, de la fosta fabrică Nicolina (unde…, apropos, se va face un alt centru comercial…) și aerul este, într-adevăr, foarte ozonat. Abia au scăpat bieții oameni din zonă de construcția Lidl și Dedeman (hipermarketuri în buricul târgului…, aberații marca “primăria Iași)…”

‪Lupu Tudorel:‪ „conducerea primariei cui? de parca ar locui in zona montana , ozonizata si plina de aer proaspat . sa va dau cateva argumente : se construieste peste tot , evident haotic si o sursa imensa de praf , strazi neasfaltate sunt cu sutele , trotuare in para gina si pline de pamant cu miile , rigolele drumurilor le vedem cu totii , iar soseaua ocolitoare trece prin centru . alooooo!!!! in Iasi chiar nu sunt surse de poluare”.

George Daniel‪: „In loc sa fie un spatiu verde, un parc, o entitate care produce, langa Baile Nicolina se face un … ghiciti ce … penny ‪🤔. Asta e ce lipsea zonei. Un supermarket”.

‪Elena Maftei:‪ „Au trecut 2 ani de cind tov.primar e in functie si nu i a atitudine de a corecta abuzurile care au fost facute de mafia primariei. Cum este posibil”.

Veronica Jalba:‪ „Sunteti penibili! Dar ce e mai grav e ca ne.luati de prosti! Tipic PSD!!”

‪Mihai Catalin Agape: „De ce declaratia respectiva pe pagina primariei si nu in presa locala, tv sau alte mijloace”.

P.S. Comentariile au fost reproduse așa cum au fost ele scrise pe pagina de Facebook a Primăriei.

AICI puteți citi ce a declarat Marius Bodea, iar AICI puteți vedea replica lui Mihai Chirica.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.