Urmărire cu focuri de armă pe șosea! Şoferul avea o alcoolemie de 1,02 mg/litru

Urmărire cu focuri de armă pe șosea! Şoferul avea o alcoolemie de 1,02 mg/litru

Un bărbat de 42 de ani, din Roman, judeţul Neamţ, care circula cu 165 de kilometri pe oră pe DN 2 E85, între Bacău şi Roman, a fost oprit, sâmbătă, de poliţişti, cu focuri de armă. Şoferul avea o alcoolemie de 1,02 mg/litru.

Poliţiştii din cadrul IPJ Bacău au oprit un autoturism care se circula cu viteză foarte mare, pe DN 2 E 85, pe direcţia Bacău-Roman, aparatul radar înregistrând viteza de 165 km/oră.

În momentul în care a fost oprit, şoferul a întors şi a plecat de la faţa locului, spre localităţile Bacău, Buhuşi, Piatra Neamţ şi Roman, fiind urmărit de poliţişti.

În Roman, autoturismul s-a deplasat pe străzi lăturalnice, iar la scurt timp acesta a fost găsit de oamenii legii abandonat şi încuiat. Poliţiştii din Bacău şi Neamţ au efectuat cercetări, în urma cărora şoferul a fost identificat în localitatea Horia, judeţul Neamţ.

În cursul urmăririi, poliţiştii din Bacău au tras focuri de armă, care au produs avarii autoturismul urmărit.

Şoferul prins a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.