Valeriu Iftime: „Nu e scandal la Botoşani! Nu sunt certat cu Șfaiţer“

Valeriu Iftime: „Nu e scandal la Botoşani! Nu sunt certat cu Șfaiţer“

Finanțatorul formației FC Botoșani, Valeriu Iftime, a declarat că relația cu președintele clubului Cornel Şfaiţer este bună, la fel ca până acum.

„Nu poate fi nicio ruptură între doi prieteni care au muncit sau muncesc pentru FC Botoşani. Am învăţat de la Cornel de-a lungul timpului, el a învăţat de la mine, am fost amândoi şi suntem în continuare împreună în orice tip de situaţie. Nu e niciun scandal la Botoşani! Nu sunt certat cu Cornel. El este prietenul nostru, a muncit foarte mult, are valoare adăugată, este un om extraordinar, un camarad excepţional, ştie foarte mult fotbal, avem nevoie de el la Botoşani”, a declarat Valeriu Iftime.

Patronul grupării botoșănene a mai precizat că Șfaițer nu are contract cu echipa sa, făcând totul din plăcere: „Cornel trebuie să spună foarte clar că el nu este preşedinte de club. El nu are meseria de preşedinte de club. El a făcut la Botoşani meseria asta, a ocupat funcţia asta din plăcere, din respect şi dragoste pentru fotbal botoşănean. Cornel e prietenul meu şi sunt convins că ne înţelegem, muncim ca până acum”.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.