Vasile Șalaru a fost exclus din ALDE!

Vasile Șalaru a fost exclus din ALDE!

După mai multe încercări în care a vrut să demonstreze cu tot dinadinsul că este pe dos față de ceilalți membri de partid, Vasile Șalaru și-a văzut visul cu ochii: a fost exclus din ALDE.

Duminică, 2 iulie 2017, Delegația Parmanentă ALDE a votat excluderea lui Vasile Șalaru din ALDE. 74 de voturi au fost „pentru” și 13 – „împotivă”. Au fost, de asemenea, și 2 abțineri. Așadar, Șalaru a fost exclus din ALDE cu un vot covârșitor.

Cireașa de pe tort sau bomboana de pe colivă a fost pusă zilele trecute, când, într-un aşa-zis comunicat publicat în BZI, Vasile Şalaru l-a atacă virulent pe Liviu Dragnea, într-o perioadă în care aliența PSD – ALDE încerca să-l schimbe din funcție pe premierul Sorin Grindeanu. Șalaru l-a acuzat pe Dragnea că este „frustrat” şi că a provocat artificial o criză politică, ridincându-i în slăvi pe Sorin Grindeanu, Daniel Constantin (care nu mai face parte din ALDE) şi pe Mihai Chirica…

Citește și Vasile Şalaru, profesorul cu „spatele drept, pieptul în faţă…”, îl face pe Dragnea „frustrat”!

Vasile Şalaru este, dacă vă mai aduceţi aminte, acel secretar de stat din Ministerul Învăţământului care, printr-o declaraţie de toată jena, a reuşit să fie zburat din funcţie fără drept de apel. Tot Vasile Şalaru este şi individul care azi îl critică pe Mihai Chirica, iar mâine îl laudă, în funcţie de cum bate vântul prin Piaţa Unirii…

După excluderea din ALDE, Vasile Șalaru urmează să fie dat afară și din Consiliul Județean Iași, dar și din toate consiliile de administrație pe care le-a obținut pe cale politică!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.