Veolia începe furnizarea căldurii în Iași

Veolia începe furnizarea căldurii în Iași

Din cauza scăderii temperaturilor exterioare sub limita impusă de lege, Veolia va începe să furnize energie termică în municipiul Iaşi.

După analiza temperaturilor înregistrate în ultimele nopți și a previziunilor meteorologice pentru următoarele zile, Veolia Energie Iași va derula manevrele de pornire a sezonului de încălzire 2017-2018, în urma întrunirii condițiilor prevăzute de Lege în acest sens (articolul 117 din Hotărârea de Guvern 425/1994): vor fi trecut 3 zile consecutive cu temperatura medie exterioară mai mică de 10 grade Celsius în intervalul orar 18.00 – 06.00.

În primele zile după pornirea căldurii, va funcționa centrala de producție Tudor, urmând ca, vineri, 6 octombrie, să fie pornită centrala de producție de la Holboca. Cantitatea de combustibil de care va fi nevoie la iarnă este asigurată, la Holboca fiind deja în depozite 150.000 tone de cărbune, urmând ca ultimele livrări pentru sezonul 2017-2018 să aiba loc în prima parte a lunii octombrie.

Toate punctele și modulele termice exploatate de Veolia funcționează automat și încep să furnizeze încălzire în momentul în care temperatura exterioară coboară sub 14 grade Celsius, așa cum este înregistrată de senzorii exteriori montați la fiecare punct/modul termic. Atunci când temperatura exterioară depășește 14 grade, punctele și modulele termice se opresc automat, în așa fel încât clienții să beneficieze de încălzire exact cât este nevoie, în funcție de duritatea climatică.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.