Vicepreședinte PNL Iași: „Talibanii de la PSD, în frunte cu Maricel Popa, continuă jihadul împotriva Aeroportului Internațional Iași”

Vicepreședinte PNL Iași: „Talibanii de la PSD, în frunte cu Maricel Popa, continuă jihadul împotriva Aeroportului Internațional Iași”

Într-un comunicat transmis duminică, 29 octombrie, Romeo Vatră, vicepreședinte PNL Iași și lider de grup al consilierilor liberali, lansează un atac devastator la adresa PSD Iași și a șefului interimar al acestuia, Maricel Popa.

„După mai bine de un an, de când sunt blocate investițiile la aeroport, conducerea PSD-ALDE a Consiliului Județean Iași, în frunte cu Maricel Popa, președintele impus de Dragnea, și-a dat arama pe față și a concediat echipa de directori de la Aeroport. După ce l-a impus pe prietenul, pilotul personal și partenerul de afaceri, Mitică Rebegea, în funcția de președinte al Consiliului de Administrație la Aeroport, Maricel Popa execută cea mai buna echipă de manageri pe care a avut-o Aeroportul Iași”, transmite Vatră.

Vicepreședintele PNL Iași continuă: ”Modificarea postului de Director Operațional în Director de Operațiuni Aeroportuare și cel de Director Comercial în Director Economic, dar cu aceleași atribuții, sunt artificii birocratice pentru a masca concedierea efectivă a actualei conduceri executive a Aeroportului. O echipă care merge bine, nu o schimbi. Această echipă de profesioniști a reușit să aducă Europa în inima Iașului și a realizat un profit record de 1,5 milioane Euro anul trecut la Aeroport”.

„După ce a falimentat mai multe firme, o bună parte dintre ele fiind companii privatizate de la stat, Maricel Popa își pune amprenta managerială falimentară și asupra Consiliul Județean. Managementul defectuos, haotic, bazat pe amiciții personale și prietenii de afaceri, pe care îl aplică, amenință să afecteze activitatea Aeroportului Iași și a întregului județ. Această debarcare forțată va anula certificarea europeană de aerodrom primită pe 18 octombrie 2017, deoarece, după obținerea acestei certificări, nu se mai pot efectua modificări în structura personalului de conducere fără avizul prealabil al Autorității Aeronautice Civile din România, fapt care periclitează menținerea certificării de aerodrom.

Am crezut că în anul 2017 nu se mai practică redenumirea unor funcții doar pentru a înceta contractele de munca ale unor profesioniști și pentru a îi înlocui cu politruci mediocri. Talibanii de la PSD continuă jihadul pentru politizarea instituțiilor și a schimbării directorilor care nu au carnet de partid, la Aeroport și la alte instituții guvernamentale descentralizate. Pentru aceștia, Aeroportul reprezintă ultima redută necucerită, neintegrată în sistemul corupt și falimentar pe care îl promovează Guvernul Dragnea la nivel național și local”, mai spune Romeo Vatră.

Liderul consilierilor județeni încheie: „PNL Iași va lupta împotriva acestor abuzuri făcute în disprețul legii, vom apela la toate mijloacele legale, pe care le avem la dispoziție, pentru a dejuca pe litera legii planurile de politizare ale instituțiilor locale pe care afaceriștii de la PSD au pus ochii”.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.