Victor Ponta continuă ironiile la adresa tehnocraţilor

Victor Ponta continuă ironiile la adresa tehnocraţilor

Ministerul Educaţiei, condus de Mircea Dumitru, a decis că cele două doctorate semnate de Petre Tobă, fost ministru de Interne, şi Florentin Pandele, primar în Voluntari şi soţ al Gabrielei Firea, sunt plagiate şi au pasaje copiate şi neatribuite.

Plagiat masiv” a fost verdictul dat de comisiile de specialitate din cadrul Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor şi Diplomelor. Cum era şi normal, Victor Ponta nu s-a putut abţine şi a postat pe Facebook un comentariu acid la adresa actualului ministru al Educaţiei. «Negulescu din dosarul R 79832) a mai executat doi „dusmani ai Poporului”! Oare cand au dat decizia au folosit softul lui Mugur Ciuvica? O sa vedeti insa ca tovarasul Negulescu e disciplinat si stie sa dea si verdict de „neplagiat” atunci cand trebuie – mai ales cand o sa vina propunerea de la Rectorul Universitatii de Vest din Timisoara, celebrul deja domn Marilen Pirtea (care a primit locul 1 pe lista PNL la Camera Deputatilor, ca tot e „apolitic”?)! Faceti pariu?

PS – ce dur a fost Dacian Ciolos cu Ministrul Grigorescu de la Energie! I-a spus sa nu mai faca golanii cu site-ul inchiriat pe 200.000 euro si sa spele banii altfel! Si cu asta gata, cazul rezolvat!

Foarte curati si morali „tehnocratii! – exact ca si sustinatorii lor! Stiti ce aveti de facut pe 11 Decembrie!»a scris Ponta, el însuşi victimă a unui verdict de plagiat în cazul tezei de doctorat!

Citeşte şi „Specialiștii vorbelor goale”

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.