Victor Ponta o compară pe Gabriela Firea cu Traian Băsescu!

Victor Ponta o compară pe Gabriela Firea cu Traian Băsescu!

Într-o postare pe Facebook, locul în care a ajuns, se pare, să se exprime cel mai bine, Victor Ponta o atacă pe Gabriela Firea, primarul general al Bucureştiului, ajungând să o compare, mai voalat ce-i drept, cu fostul preşedinte Traian Băsescu.

Iată cum sună postarea lui Ponta:


Am si eu doua intrebari ca „cetateanul turmentat” – ca ma uit si chiar nu mai inteleg :

1. schimbarea Guvernului „Grindeanu” este urgenta noastra in acesta vara ? Este ceea ce isi doresc cei care au votat in Decembrie 2016 pentru PSD? Sau membrii PSD ? Sau parlamentarii care sustin majoritatea guvernamentala?

Eu am votat in Decembrie cu PSD, sunt (inca) membru al Partidului si ca deputat am votat mereu pentru sustinerea proiectelor acestui Guvern – sa inteleg ca pana acum am gresit?!?!

2. eram in Guvernul PSD condus de Adrian Nastase in perioada 2001-2004 cand Primar General al Bucurestiului era Traian Basescu – imi amintesc ca tot ce nu era el in stare sa faca la Primarie Basescu dadea vina pe Guvern / iar in 2004 s-a jurat ca vrea sa ramana Primar „sa isi termine proiectele” dar a candidat la Prezidentiale si ati vazut ce bine ne-a fost!

Sa inteleg acum in 2017 ca ce facea Basescu era bine?

Poate ma ajutati dvs cu ceva lamuriri ; daca intreb Conducerea Partidului sigur nu au ei timp sa piarda cu un biet membru asa cum sunt eu ….


 

Reacţia lui Ponta vine ca urmare a atacului pe care Gabriela Firea l-a lansat la adresa guvernului condus de Sorin Grindeanu. Duminică, 4 iunie, Firea a spus că „Tot ceea ce solicită Primăria Capitalei către Guvern se loveşte ca de un zid. Avem o relaţie mai proastă decât pe vremea tehnocraţilor. Categoric sunt dezamăgită pentru că am tras şi semnale publice, am trimis scrisori. Nu am mers doar în anumite emisiuni ca să-mi exprim nemulţumirea, am trimis scrisori oficiale şi reacţia a fost una negativă. Eu am fost desemnată de PSD să candidez la Primăria Capitalei şi să ştiţi că nu pleacă Gabriela Firea cu obiectele de investiţii acasă. Eu nu plec acasă cu canalul Dunăre-Marea Neagră, cu marile investiţii din Bucureşti. Mi-aş dori ca în perioada următoare, dar nu foarte târziu, să nu se intre în vacanţa parlamentară, mi-aş dori ca domnul Liviu Dragnea să anunţe rezultatele evaluării, inclusiv măsurile mai dure sau mai neaşteptate”!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.