Victorie spectaculoasă în Copou

Victorie spectaculoasă în Copou

Formația Politehnica Iași s-a impus luni seară, pe teren propriu, scor 3-0 (2-0), în fața echipei Concordia Chaijna. Ieșenii s-au impus de o manieră categorică în fața unui adversar modest.

Ieșenii și-au luat adversarii tare încă de la început și dominarea s-a concretizat pe tabelă în minutul 13, când Sanoh a interceptat o minge, a pătruns în careu, iar șutul său a fost deviat de Albu în proprie poartă.

După deschiderea scorului, gazdele au continuat să preseze și, în minutul 35, Sanoh a trecut ușor de Nivaldo, iar Flores a înscris din interiorul careului.

Replica oaspeților a venit de-abia în minutul 38, când Albu a reluat peste poartă de la un metru.

În minutul 60, Cristea putea să-și treacă și el numele pe lista marcatorilor, însă a reluat slab, din interiorul careului. După alte șase minute, Panțîru a nimerit transversala după o acțiune personală.

Pe final, oaspeții s-au aruncat în atac și Bawab și Nivaldo au trecut pe lângă gol, pentru ca în minutul 88 Bekui să puncteze pentru 3-0, după ce a driblat și portarul.

În prelungiri, Chiajna a ratat golul de onoare, Măzărache reluînd cu capul în bară o minge centrată bine de pe partea stângă.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.