VIDEO și FOTO de la cumplitul accident de pe E85

Un accident cumplit s-a produs miercuri seara pe drumul european (E85) Roman – Iași, în apropierea intersecției cu drumul spre Mircești.

Din informații obținute a fost vorba despre o ciocnire între 3 autocamioane TIR. Doua persoane au fost încarcerate. Potrivit ISU Neamț, ambele victime au fost descarcerate. Este vorba despre șoferul unuia dintre camioane și un pasager, care au suferit cu contuzii multiple. Șoferul a pierdut foarte mult sânge.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, accidentul s-a produs pe fondul oboselii la volan. Un tânăr de 27 de ani din Bicaz Chei, aflat la volanul unui cimentruc a ajuns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu alte două camioane, unul condus de un bărbat de 44 de ani din Iași și unul condus de un bărbat de 42 de ani din Roman. Tânărul care a provocat accidentul avea în cabină, ca pasager, o tânără de 23 de ani din Tașca. Cei doi sunt în stare gravă la spitalul din Roman.

Video postat pe Facebook de Sebastian Gheorghe Becheanu.accident-roman-1accident-roman-2accident-roman-3accident-roman-24

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.