Viitorii studenți la medicină susțin astăzi testul grilă

Viitorii studenți la medicină susțin astăzi testul grilă

2.022 de candidați vor participa astăzi la examenul de admitere la facultățile de Medicină, Medicină Dentară, Farmacie, Nutriție și Dietetică și Bioinginerie Medicală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Gr.T. Popa” din Iași.

Examenul de admitere, care va consta într-un test grilă, va începe la ora 10:00 și se va termina la ora 13:00. Accesul în sălile de examen se va face între orele 08:30 și 09:00.

Scanarea tezelor în fața candidaților și comunicarea punctajelor va avea loc după finalizarea testului grilă.

Cei care nu vor intra la medicină în această sesiune de admitere mai au o șansă în toamnă. „Tocmai pentru a încuraja tinerii absolvenți de liceu să aleagă o carieră în medicină, Consiliul de Administrație al UMF Iași a acceptat, în ședința de pe 25 iulie 2017, propunerea mea de a organiza o a doua sesiune de admitere, în luna septembrie a acestui an”, a declarat rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”, prof. dr. Viorel Scripcariu.

A doua sesiune de admitere la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași va fi organizată după următorul program:

* 14 – 16 septembrie 2017 – perioadă de înscrieri;

* 20 septembrie 2017 – examenul de admitere;

* 25 septembrie 2017 – validarea rezultatelor de către Senatul Universității.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.