Viorel Blăjuț a greșit barca

Viorel Blăjuț a greșit barca

Mare „bucurie” pentru unii ieșeni, de sărbătorile pascale, când au putut să-și amintească de campania electorală, găsind în cutiile poștale o felicitare semnată Viorel Blăjuț!

Ce a dorit să le spună Blăjuț ieșenilor? A dorit să îi anunțe, firește, că Hristos a Înviat și că el, Viorel Blăjuț, este membru PSD, fapt subliniat prin superba siglă cu trei trandafiri expusă sub mesajul cu multă lumină și gânduri de bine!

viorel-blajut-1

În urma unei analize profunde, probabil, Maricel Popa, președinte interimar PSD Iași, a decis, înaintea sărbătorilor de Paști, că cea mai potrivită persoană pentru a ocupa funcția de președinte al Fundației Române pentru Social Democrație și Integrare Europeană este nimeni altul decât Viorel Blăjuț. Probabil că, între miile de membri PSD Iași cu vechime și activitate susținută în partid și cu experiență, printre profesorii universitari, medicii de renume și ceilalți oameni cu prestigiu din partid nu s-a găsit o altă persoană care să depășească valoarea lui Viorel Blăjuț.

Criteriile pe care le-a folosit Maricel Popa în alegerea lui Viorel Blăjuț sunt doar de el știute… și, poate, de Liviu Dragnea!

Ce a făcut Viorel Blăjuț la scurt timp după numire? A demonstrat că nu dă doi bani pe autoritatea lui Marcel Popa și pe faptul că face parte dintr-o structură politică social-democrată și a ales să îl omagieze (cum altfel decât pe Facebook) pe nimeni altul decât primarul Clujului, Emil Boc, membru marcant PNL! Desigur, e bine să ai opinii și să ți le expui liber, chiar dacă ești membru PSD, aspiri să fii candidatul PSD la Primăria Iași și alegi să îl lauzi pe Emil Boc! Și Mihai Chirica a crezut la fel…

Sursa foto: Facebookviorel-blajut-2

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.