Viorel Blăjuţ renunţă la deputăţie!

Viorel Blăjuţ renunţă la deputăţie!

După lungi cugetări, discuţii şi alianţe, deputatul Viorel Blăjuţ şi-a decis viitorul politic. În sensul că nu va mai ajunge în veci în Parlamentul României, acolo unde a poposit după alegerile din 2012, când a candidat din partea PPDD.

Într-un comunicat mai mult sec decât explicit, Viorel Blăjuţ a anunţat că: „Începând de astăzi, 10 octombrie 2016, am devenit membru al grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor. Am făcut acest pas important pentru a-mi putea duce proiectele destinate comunităţii ieşene mai departe”.

La sfârşitul lunii iunie, acelaşi Blăjuţ anunţa că s-a afiliat la grupul deputaţilor social-democraţi. „Eu activam în grupul PND, care între timp s-a desfiinţat. Am nevoie de sprijin să-mi pot promova iniţiativele legislative, însă nu am semnat nici o adeziune la PSD”, spunea atunci Blăjuţ.

Dacă ne luăm după declaraţiile de mai sus, se pare că în cazul lui Blăjuţ interesul Iaşiului este cam la fel cum era pentru Gabriel Oprea „interesul naţional”… Şi, probabil, la fel cum cariera lui Oprea s-a sfârşit brusc, aşa se va întâmpla şi cu deputăţia lui Blăjuţ. Este greu de crezut acum că PNL Iaşi, aflat în plin scandal al listelor pentru parlamentare, îşi va permite un tărăboi în plus doar de dragul protocolului încheiat între PND (fost PPDD) şi PNL!

Dacă mai adăugăm şi faptul că Viorel Blăjuţ a obţinut doar 3,7% la alegerile pentru Primăria Iaşi, vom înţelege exact care este capitalul său de imagine şi care este viitorul pe care-l mai are pe scena politică…!

Citeşte şi Este incredibil ce se întâmplă pe pagina de Facebook a primarului Chirica”

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.