Viorel Blăjuţ şi-a găsit, în sfârşit, locul!

Viorel Blăjuţ şi-a găsit, în sfârşit, locul!

Unul dintre cei mai debusolaţi parlamentari ai ultimilor 4 ani, pe numele lui Viorel Blăjuţ, şi-a găsit, în sfârşit, locul.

După mai multe încercări de a prinde un loc pe vreo listă pentru alegerile de pe 11 decembrie, Viorel Blăjuţ şi-a dat demisia din Parlament, dar nu a uitat să facă din acest gest, firesc spunem noi, un motiv de mândrie naţională. „Astăzi, 28 noiembrie 2016, mi-am prezentat demisia din Camera Deputaţilor, cu scopul de a nu beneficia, după cum promisesem încă de anul trecut, de pensia specială pentru aleşi. Potrivit legii, singura soluţie de a nu mai primi această pensie era să plec din Parlament înainte de data de 19 decembrie, când se finalizează de drept mandatul”, a spus Blăjuţ într-un comunicat.

Florin Prunea a intrat „la rupere” la Mihai Chirica: „Tribuna oficială este goală. Zici că a dat cineva cu DTT”!

Viorel Blăjut a fost ales deputat în 2012, din partea PPDD, partid din care a demisionat. La un moment dat a fost independent, apoi s-a afiliat la grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor, a purtat negocieri cu PNL pentru un loc pe listele pentru parlamentare, a candidat la Primăria Iaşi şi a scos un scor lamentabil… Acum şi-a dat demisia şi din Parlament, punând capăt unei cariere politice pline de… nerealizări! Şi cum orice vulpe care nu ajunge la struguri spune că aceştia sunt acri, Blăjuţ a declarat: „Vreau să precizez foarte clar că nu am recurs la acest gest radical pentru a atrage voturile electoratului, întrucât nu particip la alegerile parlamentare. Aşa cum am afirmat şi la alegerile locale, nu am încredere în actualul sistem de vot, care descurajează independenţii şi partidele mici, oferind şanse doar partidelor foarte mari. Prin acest sistem, românii nu sunt reprezentaţi aşa cum trebuie şi de către cine trebuie în Parlament”!

Gurile rele spun că abandonarea bruscă a politicii ar fi strâns legată cu nişte controale întreprinse pe la spitalele pe care le-a înfiinţat în Iaşi, dar noi nu credem aşa ceva!

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.