Vodafone stabileşte încă un record de trafic de date

Vodafone stabileşte încă un record de trafic de date

Weekend-ul de Internet nelimitat gratuit – 13-14 februarie 2016 – a generat un nou record de trafic, cu 36% mai mult decât în weekend-ul anterior (6-7 februarie 2016) şi cu 43% mai mult decât în primul weekend Supernet™ 4G (12-13 septembrie 2015).

Traficul de date 4G a crescut, de asemenea, semnificativ, cu 23% faţă de weekend-ul precedent (6-7 februarie 2016), cu 66% faţă de primul weekend Supernet™ 4G (12-13 septembrie 2015)

Faţă de weekend-ul similar de anul trecut (14-15 februarie 2015), traficul de date înregistrat în acest weekend (13-14 februarie 2016) a fost de trei ori mai mare, iar traficul de date 4G a fost de peste şapte ori mai mare

Judeţele din ţară care au condus în ceea ce priveşte consumul de trafic de date sunt Bucureşti-Ilfov, Prahova, Constanţa, Timiş, Braşov, Dâmboviţa, Argeş şi Iaşi.

Perioada de vârf în ceea ce priveşte consumul de date a fost înregistrată sâmbătă, în intervalul 21:01 – 21:10

Nivelul traficului de date 4G, înregistrat anul acesta, în weekend-ul 13-14 februarie, a fost de peste şapte ori mai mare decât în weekend-ul similar de anul trecut (14-15 februarie 2015).

Suntem mândri de cea mai recentă performanţă a reţelei noastre, care demonstrează că Supernet™ 4G poate aduce nu numai o promisiune sau o garanţie, ci şi un prilej de a sărbători împreună. Este a doua oară când le oferim utilizatorilor de telefonie mobilă din România o experienţă de internet gratuit şi am observat că internetul face parte din viaţa din ce în ce mai multor români, într-un mod cât se poate de autentic. După un eveniment similar în septembrie 2015, rezultatele acestui weekend sunt deopotrivă impresionante: am observat o participare incredibilă în rândul utilizatorilor şi o creştere semnificativă a traficului de date şi, în acelaşi timp, am înregistrat parametri optimi în ceea ce priveşte performanţa reţelei noastre pentru activităţi de streaming, browsing şi social media. Cu fiecare record de trafic înregistrat reconfirmăm puterea reţelei noastre Supernet™ 4G, în termeni de viteză, securitate, acoperire şi calitate” , a spus Giovanni Chiarelli, Director, Technology, Vodafone România.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.