Voiculescu explică de ce Traian Băsescu este o „slugă”

Voiculescu explică de ce Traian Băsescu este o „slugă”

Într-un text datat 21 februarie, postat pe site-ul său, Dan Voiculescu continuă războiul cu Traian Băsescu, pe care-l consideră o „slugă”, explicând şi motivele pentru care a ajuns la această concluzie.

Prezentăm, în continuare, textul scris de Dan Voiculescu:

Recunosc în mod public că Traian Băsescu a avut mereu comportament de slugă faţă de mine în toţi aceşti ani.

Câteva exemple:

1. Băsescu mă ruga să apară la Antene când a candidat la Primăria Municipiului Bucureşti. Îmi amintesc că avea o voce de slugă.

2. Tot cu un comportament de slugă a venit cu căciula în mână la Grivco – aşa cum singur a recunoscut. *Pentru opinia publică: Preşedintele Klaus Iohannis nu a fost niciodată la Grivco.

3. Tot ca o slugă Băsescu a venit la Senat în biroul meu şi mi-a solicitat să nu votăm în Parlament alegerea lui N. Văcăroiu şi a lui A. Năstase în funcţiile de preşedinţi ai celor două Camere.

4. Slugă a fost şi la Taverna Sârbului când m-a rugat să ne întâlnim cu scopul de a-l da jos pe C.P. Tăriceanu din funcţia de Prim-Ministru pentru a-l pune pe T. Stolojan.

5. Inclusiv la întâlnirea de la Cotroceni Băsescu mi-a spus umil: „Domnule Profesor, sunteţi născut în ’46, deci suntem apropiaţi ca vârstă. Nu mai mergeţi pe mâna unui cal mort. Tăriceanu nu are niciun viitor”.

De fiecare dată comportamentul lui Băsescu a fost de slugă umilă, chiar şi pe scările de la Modrogan înainte să-l trădeze pe Petre Roman”.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.