Who is Balanişcu?

Who is Balanişcu?

O prietenie ruso-americană mai mare decât cea din titlu rar v-a fost dat să vedeţi. Nu ştiu ce origini are Bogdan Balanişcu (s-a născut în Botoşani), dar sună atât de rusesc numele lui încât nu e de mirare că a ajuns în PSD Iaşi.

Aşadar, cine este Bogdan Balanişcu?

* Bogdan Balanişcu s-a născut pe 22 februarie. Deci, luni trebuie să-i urăm „La Mulţi ani”

* Viceprimarul cu atribuţii de primar Mihai Chirica a vrut să-i facă o surpriză de ziua lui, aşa că l-a pus director de campanie pe Municipiul Iaşi pentru alegerile de pe 5 iunie 2016

* Ei, ce ziceţi, se putea o surpriză mai mare?

* Balanişcu a fost şef la Tineretul Social Democrat din Iaşi şi, printr-o conjunctură mai mult sau mai puţin favorabilă, a ajuns şi consilier local… tot la Iaşi

* Este un tânăr tăcut, căruia îi place să meargă la mănăstiri. Asta când nu-i plac maşinile…

* În declaraţia de avere pe anul 2011, Balanişcu spune că a luat un credit de la BCR, de 95.000 de euro, cu scadenţă în 2038!

* În aceeaşi declaraţie, veniturile lui (cumulate) nu depăşeau 11.000 de lei/an (erau, de fapt, de 903 lei pe lună)!

* Un calcul simplu făcut pe site-ul BCR arată că la un credit de 95.000 de euro pe 30 de ani, rata lunară ar fi undeva la 1.200 de lei (fără dobânzi)!

* Întrebare: cum plăteşti rată de 1.200 de lei pe lună când tu câştigi 903 lei pe lună? Menţiune: creditul a fost luat în 2008, iar Balanişcu s-a căsătorit în 2010, deci veniturile soţiei nu au putut fi luate în calcul în momentul contractării împrumutului!

* Dacă nu stă bine cu matematica, în schimb excelează la capitolul filozofie: „Dintre nori tot iese soarele la un moment dat. Asta-i sigur! Intrebarea este daca rezisti pana atunci sau ce poti face sa alungi norii mai repede… Problema, in schimb, este daca vrei sa-i alungi… ” Adâncă tare chestia asta postată de Balanişcu pe pagina sa de Facebook!

* Bogdan are, din 2009, un fel de pagină de internet – http://balaniscu.blogspot.ro/ – pe care, surpriză, are şi două postări. Prima se cheamă „test”, iar a doua „vand/cumpar/inchiriez/ofer http://balaniscu.wordpress.com”

* Aşadar, ca un director de campanie proaspăt numit stă bine la comunicare (de altfel, ca toată echipa lui Mihai Chirica)!

* Trist, dar nici prin PSD nu se mai ştie mare lucru despre Balanişcu!

* Stau şi mă întreb acum, Chirica a vrut să-l promoveze sau să-l dea afară?

* Deja nu mai contează. Important este ca prietenia ruso-americană să nu-l împiedice pe candidatul Chirică (ce să fac, iar citez din Liviu Dragnea) să câştige alegerile pentru Primăria Iaşi (unde o fi emoticoanele alea care râd?)!!!

Sursa foto: jurnalvirtual.ro

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.