Workshop la Penitenciarul Botoșani

Workshop la Penitenciarul Botoșani

În perioada 17-18 noiembrie, Penitenciarul Botoșani, în colaborare cu Clinica de Psihiatrie și Psihoterapie „Color Mind”, organizează la sediul unității, workshop-ul de dezvoltare personală „Introduceri în tehnica interviului motivaţional”.

Clinica de Psihiatrie și Psihoterapie „Color Mind” este reprezentată de dr. Gabriel Cicu – medic specialist psihiatru, doctor în științe medicale, psihoterapeut psihanalist, terapeut și formator în domeniul adicțiilor și a interviului motivațional.

„Evenimentul constituie o provocare în ce privește pregătirea profesională continuă a specialiștilor din domeniul psihologie, asistență socială, medicină, care activează în instituțiile care au ca obiectiv asistența diferitelor categorii de persoane cu risc de vulnerabilizare, având în vedere buna colaborare interinstituțională la nivel local. Pornind de la importanța activităților derulate de specialiștii implicați în activitatea de reinserție socială a persoanelor care fac parte din categorii cu risc de vulnerabilizare, acest demers vizează, pe de o parte, creșterea gradului de profesionalism al acestora, din perspectiva potenţialului profesional individual şi al experienţei profesionale, precum și dezvoltarea şi extinderea reţelei de parteneriate între Penitenciarul Botoșani şi alte instituţii partenere în beneficiul persoanelor custodiate”, se arată într-un comunicat de presă emis de Penitenciarul Botoşani.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.