Zboruri între Iaşi şi Cluj, din iunie

Zboruri între Iaşi şi Cluj, din iunie

După introducerea rutei interne Iași-Timișoara, în luna martie a acestui an, compania națională TAROM va începe, din această vară, și operarea rutei Iași – Cluj (și retur).

Astfel, din 11 iunie 2018, vor fi efectuate din Iași spre Cluj trei zboruri directe săptămânale, în zilele de luni, miercuri și vineri.

Tarifele pornesc de la 40 euro/segment pentru o călătorie dus-întors, având incluse un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg, catering la bord și check-in-ul. Pasagerii își pot achiziționa bilete de pe site-ul companiei: www.tarom.ro, sau prin agențiile proprii și partenere Tarom.

„Suntem extrem de încântați că am reușit, împreună cu partenerul nostru Tarom, să realizăm un nou proiect în anul Centenarului – unirea, pe calea aerului, a regiunii Moldovei cu Ardealul, prin ruta directă Iași-Cluj. Începând de luna viitoare, pasagerii noștri vor avea ocazia să călătorească mai facil și în deplină siguranță spre Cluj-Napoca. Această rută a fost intens cerută de firmele de IT, de mediul academic și cel medical, dar mai ales de mediul de afaceri, întărind în acest fel legăturile economice dintre cele două regiuni. Sperăm că zborurile din capitala Moldovei spre Cluj vor avea succesul așteptat și felicităm ințiativa companiei aeriene de a asigura legătura dintre cele două orașe. Mulțumim, pe această cale, partenerului nostru Tarom, pentru suștinerea dezvoltării Aeroportului Iași”, a declarat Monica Nichituș, Directorul Provizoriu al Aeroportului Internațional Iași.

În acest moment, de pe Aeroportul Iași, compania Tarom operează zboruri directe spre următoarele destinații: Londra (Luton), Tel Aviv, Cluj-Napoca, Timișoara și București.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.