Zeci de localnici și forțe de ordine mobilizate pentru căutarea unei femei din Huși

Zeci de localnici și forțe de ordine mobilizate pentru căutarea unei femei din Huși

Zeci de localnici şi impresionante forţe de ordine caută o femeie dispărută din Huşi. Au fost aduse forţe de la nivelul judeţului Vaslui.

Pe 27 august, Daniela Mihu, de 47 de ani, din municipiul Huși, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent. Femeia este cunoscută cu afecțiuni medicale.

Rudele au solicitat sprijinul Prefecturii Vaslui. „M-am deplasat la Huși, împreună cu domnul comisar șef Doru Gabriel Panțîru, șeful Inspectoratului de Poliție al județului Vaslui, pentru a sta de vorbă cu familia și pentru a începe căutările. Structurile Ministerului Afacerilor Interne fac eforturi ca să o găsească pe femeie. Facem apel și la populație, în caz că au văzut această persoană sau au informații despre ea, să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112”, a declarat prefectul Eduard Popica.

La momentul dispariției, femeia purta pantaloni de culoare neagră, bluză de culoare bleumarin cu motive florale. Este încălțată cu pantofi de culoare gri cu talpă dreaptă și avea asupra sa o geantă de mână de culoare bej.

Semnalmente: înălțime – 1,60 – 1,65 m, ochi căprui, păr șaten tuns până în dreptul umerilor, ten deschis, constituție robustă, semn particular – aluniță sub nara stângă.

Un comentariu la "Zeci de localnici și forțe de ordine mobilizate pentru căutarea unei femei din Huși"

  1. Geanina   06/05/2018 at 1:02 am

    Au mai gasit-o?

    Răspunde

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.