Zeci de locuri de parcare sunt licitate săptămâna aceasta

Zeci de locuri de parcare sunt licitate săptămâna aceasta

Municipalitatea ieşeană pregăteşte, săptămânile acestea, trei noi licitaţii pentru 85 de locuri de parcare de reşedinţă.

O primă procedură se va desfăşura astăzi, când vor putea fi licitate 21 de locuri de parcare situate pe bulevardul Poitiers nr. 63. La licitaţie vor putea participa locatarii din blocurile 1A, 1B şi G2.

A doua licitaţie va fi organizată miercuri, când vor putea fi închiriate 27 de locuri de parcare situate pe şoseaua Păcurari nr. 62. Pentru participarea la licitaţie se pot înscrie locatarii din blocurile 550, 550C, 550D şi 551.

A treia procedură va avea loc lunea viitoare, pentru închirierea a 37 de locuri de parcare, amplasate pe strada Brateş nr. 7. Acestea vor fi disputate de locatarii blocurilor 504, 514, 515 şi 518. De asemenea, în a două jumătate a lunii, alte noi locuri de parcare vor fi scoase la licitaţie pe strada Mircea cel Bătrân, Splai Bahlui şi strada Carpaţi.

Toate procedurile vor fi organizate la ora 14.00, la sediul Direcţiei de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat, dosarele de licitaţie putând fi depuse până în ultima zi lucrătoare dinaintea licitaţiei.

Dosarul de participare la licitaţie trebuie să cuprindă o cerere de înscriere, copie după actul de identitate, copie după actul de proprietate a locuinţei, copie după cartea de identitate a autovehiculului, copie după certificatul de înmatriculare a autovehiculului, certificatul de atestare fiscală eliberat de Direcţia Economică şi a Finanţelor Publice, dosar de încopciat, precum şi chitanţele aferente documentaţiei, taxei de participare şi garanţiei de participare, în sumă totală de 65 de lei.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.