Ziariștii din Iași au luat-o la ochi pe purtătoarea de vorbe a lui Maricel Popa

Ziariștii din Iași au luat-o la ochi pe purtătoarea de vorbe a lui Maricel Popa

Se pare că nu am fost singurii care au sesizat „profesionalismul” de care dă dovadă noua (sau vechea, după cum vreți să o luați) purtătoare de cuvânt a Consiliului Județean Iași (de fapt a lui Maricel Popa, că doar pentru el a fost adusă de la Cadastru)!

Supranumită „guru al comunicării din Iași”, Eliza Chirica a reușit într-o perioadă relativ scurtă să-și ridice în cap foarte mulți ziariști cu state vechi în presa ieșeană.

Nu o să intrăm în prea multe amănunte, însă o să propunem spre vizualizare o postare a lui Ionuț Benea de la „Ziarul de Iași”: „Purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Iași, Eliza Chirica, a găsit soluția salvatoare după ce ieri am postat că dă comunicate pline de greșeli gramaticale. M-a scos din lista jurnaliștilor care primesc e-mailuri. Rămân însă în această listă persoane care nici nu mai sunt în presă. Păi, e frumos, dle Maricel Popa?”

Lucrurile nu s-au oprit, însă, aici: „UPDATE Nu am ce face, sunt forțat să fiu cârcotaș. Între timp, a ajuns la mine următoarea virgulă între subiect și predicat pusă cu atenție de purtătorul de cuvânt al CJ într-un comunicat dat la ora 16.00 colegilor din presă sau celor din alte bresle”, scrie Benea pe pagina lui de Facebook. Textul cu pricina este următorul: „Valoarea totală a investiției Reabilitarea și modernizarea Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Sf. Maria Iași, este de 121.476.139,00 lei (inclusiv TVA). Contribuția proprie a Consiliului Județean Iași pentru cofinanțarea proiectului va fi de 27.381.174,00 lei (inclusiv TVA)”!

Ionuț Benea publică și un print după o erată trimisă de aceeași Eliza Chirica (vezi foto)!

Comentariile celor care mai știu cu ce se mănâncă presa nu au întârziat să apară. Florin Ghețău, de exemplu, a scris: „Dacă mâine dă CJ comunicat cu formularea Azi, au început, lucrările, la autostradă, zău că-l public așa”. La rândul ei, ‪Andreea Luca Barna, fost corespondent pentru Kanal D, a postat un comentariu la cele scrie de benea:‪ „Si tu o faci pe desteptul? Mie asa mi se spune cand atrag atentia ‪😂‪😂”!

Presupun că nu are rost să mai continuăm. Credem că ați înțeles despre ce este vorba. Suntem curioși, însă, când va înțelege Maricel Popa că și-a luat o catastrofă la Consiliul Județean…

eliza-chirica-beneaSursa foto: Facebook

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.