Ziua Armatei, sărbătorită la Iași

Ziua Armatei, sărbătorită la Iași

Miercuri, 25 octombrie, Ziua Armatei României, va fi sărbătorită la Iași printr-o serie de manifestări organizate de militarii Brigăzii 15 Mecanizate „Podu Înalt”.

Între orele 09.00-14.00, la cazarma Batalionului 151 Infanterie „Lupii Negri” va avea loc „Ziua Porților Deschise”.

De la ora 10.00, la Troița înălțată în fața comandamentului Brigăzii 15 Mecanizate „Podu Inalt” de pe Bulevardul Carol I va avea loc o ceremonie militară de depuneri de coroane de flori.

Între orele 11.00-16.00, în Parcul Expoziției va avea loc o expoziție de tehnică și echipamente militare, un concert al Muzicii militare și vor fi prezente standuri de promovare a cariei militare.

Marți, 24 octombrie, între orele 09.00-14.00, la „Colegiul Tehnic Gheorghe Mârzescu” va fi organizat evenimentul „Ziua Armatei României în școli”. Cu această ocazie, va fi prezentată o expoziție de tehnică și echipament militar și vor părezente standuri de promovare a carierei militare. De asemenea, va avea loc un concert al Muzicii militare. În aceeași zi, între orele 18.00-19.30, la Cercul Militar Iași va avea loc lansarea cărții „Bătăliile Mareșalului Prezan”, autori general locotenent (rez.) Grigore Stamate și colonel (rez.) Mihai Hodorogea, precum și un concert al Muzicii Militare a Garnizoanei Iași.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.