Zodiile care nu se vor înţelege niciodată într-un cuplu

Zodiile care nu se vor înţelege niciodată într-un cuplu

Foarte mulţi caută să găsească o carte care să-i îndrume în găsirea sufletului pereche. Din păcate, acest gen de carte nu există. Însă, astrologia poate da o mână de ajutor în acest sens, arătându-ne care sunt semnele de compatibilitate şi afinităţile cu cel/cea de lângă noi.

O bună relaţie de cuplu se bazează pe dragoste, devotament şi compasiune. Dacă sunteţi o persoană care crede în astrologie, continuaţi să citiţi acest articol pentru a vedea care sunt zodiile care niciodată nu vor fi compatibile într-un cuplu!

Femeia Berbec şi bărbatul Taur

Femeia Berbec este încăpăţânată şi hotărâtă. Când cele două semne sunt în dezacord, se creează o adevărată furtună. Bărbatul Taur este foarte mândru şi crede că are întotdeauna dreptate. Acest timp de experienţă o va împinge pe femeia Berbec să se îndepărteze încet, dar sigur!

Femeia Balanţă şi bărbatul Fecioară

Bărbatul Fecioară are o fire retrasă, nu-şi exprimă sentimentele şi devine foarte repede exasperat de elanul sentimental al femeii Balanţă, care îi reproşează că este rece. Femeia Balanţă are un cerc foarte mare de prieteni, sociabilitatea şi deschiderea sa disonând cu natura discretă a Fecioarei, care preferă să rămână închis în casă. Reproşurile între cei doi vor curge în valuri, până la sfârşitul relaţiei.

Femeia Rac şi bărbatul Vărsător

Bărbatul Vărsător este dezinteresat de bani şi, în general, de partea materială, motiv pentru care îi este foarte uşor să se angajeze în cheltuieli enorme fără a se gândi la consecinţe. Spre deosebire de el, femeia Rac aspiră la o securitate financiară, ce ce produce multe probleme în cuplu. Femeia Rac este, de asemenea, capricioasă, ceea ce îl exasperează pe Vărsător. Ea nu este sensibilă la aspiraţiile spirituale ale partenerului. La rândul lui, bărbatul Vărsător este nonconformist şi nu se supune niciunei forme de contract!

Femeia Săgetător şi bărbatul Capricorn

Bărbat de casă, Capricornul nu poate supravieţui aventurierului Săgetător. Modul rezervat de a fi al bărbatului Capricorn nu suportă maniera directă de exprimare şi nici autoritatea femeii Săgetător. Femeia Săgetător simte că nu se distrează alături de Capricorn, că nu există nicio bucurie în viaţa lor, iar această rutină monotonă îi va tăia tot elanul.

Femeia Scorpion şi bărbatul Berbec

Caractere diferite, cu un puternic risc de impact. Bărbatul Berbec, dominant, va întâmpina rezistenţă din partea femeii Scorpion, care este fermă. Viaţa lor cotidiană este o permanentă luptă, nici unul dintre ei neacceptând înfrângerea. Ea nu este o femeie caldă, iar el este imatur şi nechibzuit.

Femeia Capricorn şi bărbatul Balanţă

Ei îi este foarte greu să-şi exprime sentimentele, în timp ce el, spiritual şi fermecător, suportă greu răceala nativului Capricorn. La nivel financiar, bărbatul Balanţă este un cheltuitor fără limite, nu-şi refuză nicio plăcere, în timp ce femeia Capricorn este o fire economă, care ţine la bugetul său.

Femeia Taur şi bărbatul Leu

Doi oameni mândri şi orgolioşi. Lui îi place să fie în centrul universului, iar ea vrea să fie cea mai bună în toate, ceea ce va declanşa conflicte inimaginabile. Bărbatul Leu este sociabil şi iubeşte ieşirile în public, în timp ce femeia Taur preferă să stea în compania unui număr restrâns de prieteni.

Femeia Gemeni şi bărbatul Scorpion

O uniune care nu dăinuie în timp, din cauza lipsei spiritului critic. Ea îi va reproşa Scorpionului aroganţa, gelozia şi răceala aparentă. La rândul său, Scorpionul va avea dificultăţi în a gestiona caracterul „zburdalnic” al partenerei. Femeia Gemeni este, de asemenea, derutată de cruzimea şi mânia manifestate de Scorpion.

Postaţi un comentariu

Adresa dvs de mail nu va fi afişată.